DDF Crew Retuned

RETUNED is de nieuwe zaalshow van DDF Crew.

DDF Crew is een professioneel entertainment team uit Vlaanderen met als specialisatie touwtje springen. Ze werden vooral bekend als winnaar van Hollands Got Talent in 2012 maar het team is reeds aan het optreden sinds 2003. Doorheen de jaren werden ze geboekt in meer dan 30 landen als special act tijdens zakenfeesten, festivals, productvoorstellingen, tv shows, enz.

Met “RETUNED” heeft DDF Crew niet alleen hun bestaande shows herwerkt, maar komen ze ook met volledig nieuw materiaal op de planken. Samen met andere bevriende dansers en artiesten verzekert de DDF Crew een gezellige en onvergetelijke voorstelling van 2x 40 minuten voor jong en oud.  Muziek, dans, humor, spektakel en vooral veel springtouwen zijn de kernwoorden van deze theatershow.

Reacties:

Het spelplezier en de energie spat van het podium. Het publiek van Knokke-Heist heeft er enorm van genoten. De ooh en aah volgden elkaar snel op. Het publiek zat op het puntje van hun stoel. Dit is touwtje springen van een hoog niveau. Spektakel verzekerd!

CC Knokke-Heist, Amélie Neirynck


“DDF Crew staat garant voor een onvervalste show die getuigt van energie, enthousiasme en een springplezier van de bovenste plank. Het Evergemse publiek was alvast danig onder de indruk!”

CC Evergem, Karel Van Poucke

Meer informatie:
Officiële website: www.ddfcrew.be