Iris Hond - Dear World

Iris Hond - Dear World
<
Iris Hond - Dear World
>

Na vele internationale klassieke concerten, besloot Iris een nieuwe weg in te slaan en een album te produceren met haar eigen verhalende composities.

Na 3 jaar voorbereidingen met de legendarische componist/producer Patrick Leonard (Madonna/Elton John/Pink Floyd/Leonard Cohen). Presenteert Iris 9 unieke eigen werken Live onder de gelijknamige titel als ‘Dear World’.

Met haar wortels in de klassieke traditie maar met invloeden van deze tijd, vervaagt Iris muzikale grenzen.

Op ‘Dear World’ laat Iris horen dat ze naast een van onze beste jonge klassieke pianistes, ook een uiterst getalenteerd componiste en bijzonder zangeres is. ‘Dear World’ is een indringende muzikale brief van Iris aan de wereld, waarmee Iris de harten weet te raken van een zeer breed publiek.

Iris Hond: “Het werd tijd om mijn eigen muzikale verhalen te vertellen. Met hoeveel passie en toewijding ik het bestaande klassieke repertoire ook uitvoerde, ik was nooit compleet gelukkig. Het schrijven en spelen van mijn éigen muziek geeft een voldoening zoals ik die nooit eerder heb ervaren.”

Voor de regie van haar concert tournee werkt Iris samen met internationaal theaterproducent Robin de Levita.

Quotes:

“A great spirit revealed” - LEONARD COHEN -

“I’d Like to turn Iris’ voice into a blanket and wrap my baby in it” - MICHAEL BUBLE -

To hear Iris play is a combination of beauty and indescribable technique. But to watch her hands while she plays is absolutely jaw dropping. - Eddie van Halen -

“Deze tournee is afgelopen. De speeldata voor 2017/2018 worden in het voorjaar van 2017 bekend gemaakt.”

 

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets