Vezpa – Een muzikale reis door de jaren vijftig en zestig

Vezpa – Een muzikale reis door de jaren vijftig en zestig

Altijd al benieuwd geweest naar het verhaal achter de hits van de jaren vijftig en zestig? In een twee uur durende show neemt de Amsterdamse band Vezpa u mee op een muzikale reis door deze geweldige decennia!

Vanaf de eerste rock-‘n-roll klanken in de Sun Studios in Memphis, via de havens van Liverpool, naar het tijdperk van peace, love en Flower Power; aan de hand van unieke, en vermakelijke anekdotes wordt duidelijk hoe de popmuziek zich in een kleine vijftien jaar heeft ontwikkeld.

Elvis Presley, The Beatles, The Kinks, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, The Rolling Stones, Chuck Berry, Eddy Cochran, The Byrds en The Beach Boys, slechts een kleine greep uit legendarische artiesten die tijdens de show voorbij komen. Wees getuige van een onvergetelijke live-ervaring waar het plezier vanaf spat!

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets