Renee van Bavel - Wat neem je mee?

Renee van Bavel - Wat neem je mee?

Ze combineert teksten die raken met sterke melodieën. Ze stelt vragen en probeert zich te verplaatsen. Zoals in het lied “Wat neem je mee als je niet weet waar je heen gaat?” geschreven voor een Syrische vluchteling die naast haar in de klas zat toen ze aan het Goethe Instituut Duits studeerde in Berlijn. Of hoe het is voor een militair om uitgezonden te worden en daarna weer in de rij bij de Albert Heijn te staan? Dit vroeg ze zich af nadat ze onlangs door het Ministerie van Defensie werd gevraagd een concert te schrijven voor de Nederlandse veteranen. En ze is nieuwsgierig, ook naar zichzelf: hoe is het om te vertrekken naar een ander land, een andere taal te leren en van een afstand te kijken naar daar waar je vandaan komt? Want “sinds ik weg ben uit Nederland zie ik opeens veel meer waar ik vandaan kom”  aldus Renee. Maar hoe is dat? En wat neem je dan mee? Wat blijft er bij?

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets