Maame Joses - Something For The Soul

Maame Joses - Something For The Soul

Akoestisch op gitaar met master gitarist Bram Bokken, neemt een diepe stem je mee naar haar beleving, haar verhaal.

Maame groeide op in Engeland, Ghana en Nederland. Hierdoor geniet ze van diverse culturele en muzikale invloeden. Ze begon als solist in een gospelkoor en luistert o.a. naar Ella Fitzgerald, Des'ree, Sting en Stevie Wonder. In Australië ontdekte ze op haar negentiende het repertoire van Tracey Chapman en begon haar liedjes te vertolken. Daarna volgde al gauw eigen werk. “Het mooiste vind ik het contact met het publiek, de herkenning op hun gezicht als een liedje de juiste snaar raakt. Als we tegelijkertijd hetzelfde voelen.”

Maame speelde met Frank Boeijen in Nederland en België. In 2010 werd ze samen met Bram Bokken en Clemens Horn halve finalist van de 'Grote Prijs van Nederland'. In 2012 verwierf ze dezelfde positie bij 'The Voice of Holland'.

Bram Bokken is een veelzijdige, intuïtieve gitarist. Hij brengt virtuositeit en dynamiek met zijn spel en arrangementen. In 1998 besloot hij om naar het Arnhems conservatorium te gaan. Daarna volgde hij de Master opleiding en verdiepte zich o.a. in componeren en produceren. Hij deelde het podium o.a. met Waylon, Hans & Tomas, Pauline en Nikki (‘Idols’).

In 2009 begonnen Maame en Bram samen te spelen en schrijven. Het resultaat is soulvol, funky, ritmisch en dan weer ontroerend en ingetogen. Hierbij de uitnodiging om mee te gaan naar Maame’s intieme wereld van soul, pop, blues, gospel en folk!

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets