Dorona Alberti - Käsebrot

Dorona Alberti - Käsebrot

Dorona Alberti (Gare du Nord) gaat 'solo', gaat 'vreemd'. Al is dit voor haar alles behalve een kortstondige affaire. In samenwerking met Pieter de Graaf (piano) en Jonas Pap (cello) presenteert zij: Käsebrot, een muziektheaterprogramma waarin zij, samen met u door tijd en stijl reizen.

Waarom Duits?

Dorona: "Duits is voor mij de taal uit mijn vroege, onbezorgde jeugd, waarin de wereld een plek van louter verwondering was, de liefde onbegrensd en de fantasie leidde. Duits is een veelzijdige poëtische taal op bijna betonnen, stare fraseringen en ritmes."

Alberti en haar mannen (van o.a. Kyteman) spelen nummers van Entartette Musik, Schlager, Deutsche Welle tot hiphop en house met maar een enkele verbinding: het Duits. Ze strippen de liederen, badderen ze, bewerken ze en kleden ze al kietelend weer aan. Ze flirten met klassiek en punk, maar blijven altijd bij de kern: hun grote liefde voor 'het spelen'.

Een greep uit het repertoire: Unbeschreiblich Weiblich (Hagen), Ich bin ein Vamp! (Holleander), Heut Nacht (Spliff), 99 Luftballons (Nena), Erbarme dich (Bach), Haus am See/ zweites Gesicht (Peter Fox), Du (Malfay), Nein Mann (Laserkraft 3D), Gute Nacht Freunde (Mey).

"Onze regel is; in muziek zijn er geen regels, geen grenzen en geen hokjes. Tijdens de voorstelling worden de (overwegend) meer dan bekende, nummers verbonden door persoonlijke, humoristische theatrale anekdotes over het hoe en waarom 'nou net dat ene nummer."

Laat u verleiden door nachtelijke timbres en verwarring in tijd en ruimte.
Geen broodje aap, maar een broodje kaas met vorige eeuwse allure.

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets