De Règâhs - De Bierbar van Sevilla

De Règâhs - De Bierbar van Sevilla

Het theater wordt denkbeeldig omgebouwd tot grand café. De Règâhs spelen hier iedere avond de Spaanse sterren van de hemel!.

In deze voorstelling voor het eerst ook met 2 professionele flamenco-danseressen! Zo kan de groep laten zien dat ze over een grondige kennis van de flamenco beschikt. En gelijktijdig alle mogelijke andere muziekstijlen moeiteloos op speelse wijze kan neerzetten. Er is ruimte voor de serieuze flamenco maar de Haagse humor is nooit ver weg!

In de bierbar ontvangen zij allerlei onverwachte gasten. Want de clientèle bestaat uit mensen van alle rangen en standen. En de bierbar heeft verschillende thema-avonden. Een blues-nacht, een jazz-nacht etc…, en uiteraard een flamigo-nacht!

Het publiek krijgt echt waar voor zijn geld. Want waar ben je voor die paar euro op het zelfde moment in een kroeg, een theater én een concertzaal?
Bieâhbâh Sevilla, viva de Règâhs!

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets