De Deeldeliers - Deeldelarie

De Deeldeliers - Deeldelarie

In het gloednieuwe programma "DEELDELARIE" nemen De Deeldeliers u mee op reis door de tijd van heerlijke (soul) jazz muziek van de afgelopen 100 jaar.
Hilarische, niet eerder vertelde, anekdotes over Deelder’s ervaringen met- en weetjes over de grote Jazz Iconen worden afgewisseld met vlijmscherpe poëzie zoals alleen Jules Deelder dat kan.
Geen opsmuk maar een voorstelling waar de passie voor Jazz en het leven op openhartige wijze, zonder barrières en met humor wordt neergezet. Dit alles onder de bezielende muzikale leiding van "Dominee" Bas van Lier.
Deze ingrediënten samen met een sfeervol decor staan garant voor een avond waar de jazzliefhebber en zelfs de niet-jazzliefhebber mag rekenen op een traktatie dat smaakt naar meer.

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets