Avalanche Quartet

Avalanche Quartet
<
Dance me to the end of love - Avalanche Quartet
>

Kies uw tickets

Locatie

Avalanche Quartet

Sinds 2006 treedt het Avalanche Quartet op met hun uitvoeringen van de songs van Leonard Cohen.
Naar aanleiding van de dood van Leonard Cohen speelt het Avalanche Quartet een aantal extra concerten om hun inspirator en held te herdenken.

‘I’m just a station on your way,’

Schrijver Thomas Verbogt: “Als een ander dan Leonard Cohen een lied van Leonard Cohen zingt, denk ik bijna altijd met enige weemoed aan de maker zelf. Er zijn uitzonderingen, maar het zegt al genoeg dat het uitzonderingen zijn. Ieder lied van Leonard Cohen is vooral héél intens Leonard Cohen. Ik denk vaak aan de eerste keer dat ik het Avalanche Quartet hoorde. Die avond kon ik me nauwelijks bewegen, zo wilde ik luisteren. En toen ik nog steeds onder de indruk naar huis reed, vroeg ik me af wat het was met het Avalanche Quartet en Leonard Cohen naar wie ik al bijna levenslang luister. Wat is het verschil tussen hen en de andere vertolkers? Want dat verschil is er, dat verschil vergeet je meteen nooit. Ik denk dat ze van het werk van Leonard Cohen een gebeurtenis maken, ja, dat is het, een gebeurtenis waarin ze de betekenis van zijn poëzie telkens opnieuw karakteristiek maken, mysterieus en monter tegelijkertijd. Er zit een beweging in waar je betoverd in meegaat. Je wilt niet dat het ophoudt.”


Bezetting:
Henk Hofstede (Nits) zang, gitaar
Marjolein van der Klauw (Powderblue) zang, gitaar
Pim Kops (De Dijk) toetsen, gitaar
Arwen Linnemann (ex Nits) contrabas

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets