Narsingh - Op klompen naar Calcutta

Narsingh - Op klompen naar Calcutta

Wanneer ben je echt jezelf? Meestal speel je een rol. In elke situatie een andere pet. En dan op een onbewaakt ogenblik, als niemand het ziet, compleet uit de ban.
Is het de omgeving waarin we opgroeien die bepaalt wie we zijn? Of zijn het misschien onze genen? Zijn het de genen van: ‘Stamppot met een kuiltje’ of de genen van een verre voorouder die lang geleden op een boot stapte in Calcutta om te gaan werken op de plantages van Suriname?

In zijn tweede avondvullende voorstelling neemt Narsingh je mee in de zoektocht naar de ware identiteit. Het is een reis die je meeneemt van de straten van Rotterdam-West naar de haven van Calcutta en weer terug.

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets