Malsche Poppe - Helpende Handen

Malsche Poppe - Helpende Handen

Tussen bergen ziekte en miserie rijzen ‘Helpende Handen’ op als witte engelen met een geneeskrachtige uitstraling. Ze zorgen met liefde, toewijding, verbetenheid, hoop en wanhoop voor iedereen die hen nodig heeft. En ook voor wie zij nodig hebben: elkaar, ter bevestiging van hun goede zorgen en u, ja u!

Helpende Handen is een tragikomische voorstelling rond de vraag: Hoe egocentrisch is de Moeder Teresa in onszelf?

Helpende Handen werd door de toeschouwers zo nieuw en anders, meeslepend en heftig gevonden, dat ze het bestempelden als 'Punktheater'

Helpende Handen is de eerste creatie van het duo Malsche Poppe, alias Veerle Malschaert en Tania Poppe. Beide actrices/theatermakers staan al jaren met eigen producties op de bühne, beiden met een sterke overtuiging en stijl. Veerle Malschaert specialiseerde zich de voorbije jaren in haar solo comedyshows, Tania Poppe in beeldend theater. Ze gingen op zoek naar wat hen samen sterker maakt.

Wat Malsche Poppe zo uniek maakt is de clash tussen een heel sterke humoristische tekstuele benadering die in de verf gezet wordt met krachtige beelden en beweging. Toeschouwers worden meegenomen in rollercoaster van emoties, waarbij hun lachspieren op de proef gesteld worden, om dan geworpen te worden in een krachtig beeld dat uitmondt in een emotionele ontlading.

Malsche Poppe toont u de tragedie in de komedie en de komedie in de tragedie.
U mag het stand up tragedy noemen.

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets