Jan van Maanen - VOOR ALLES

Jan van Maanen - VOOR ALLES

Jan van Maanen, winnaar van de Wim Sonneveldprijs, door kenners en pers uitgeroepen tot ‘uitvinder van het Retro-Cabaret’ en ‘erfgenaam van De Grote Drie’, zingt gul, speelt rijk en ruig en zal u laten lachen om niets (of: alles). Hij trekt zich daarbij weinig aan van de zogenaamde tijdgeest, doet alles in zijn eigen tempo want, zo zegt hij: ‘Ik ben de tijd, u, wij zijn en maken de tijd’. Jan van Maanen, naast -in zijn eigen woorden-  ‘romantisch-decadent cabaretier’ o.a. ook dirigent, componist en schilder, wordt door velen inmiddels liefdevol beschouwd als Cabaretier des Vaderlands.

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets