Freek de Jonge - De Peiling

Freek de Jonge - De Peiling

Op woensdag 15 maart 2017 vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats en mag Nederland weer naar de stembus.
Voor het eerst sinds Balkenende 3 zal het kabinet de rit gaan uitzitten. Alle reden voor de vijfde verkiezingsconference van Freek de Jonge.
Na De Stemming 1 t/m 4 in 2002, 2006, 2010 en 2012 zal Freek, gebruikmakend van de in ons zo zwaarbevochten vrijheid van meningsuiting, wederom de aanloop naar de verkiezingen aangrijpen om de staat van het land te duiden en de stemming te peilen.
De statistieken tonen aan: De peiling zorgt voor de juiste stemming bij de verkiezing en de stemming bij de verkiezing voor de onjuiste peiling!
Na een jaar als Honorary Fellow aan de Faculteit der Geesteswetenschappen van de UvA stort Freek de Jonge zich weer op het theater en zal hij,
met het oog op deze naderende Tweede Kamerverkiezingen, verder op zoek gaan naar wat mensen verdeelt en bindt.

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets