Lucky Fonz III - Superlekker

Lucky Fonz III - Superlekker

‘Subtiel, geestig en met raffinement’ . Met die woorden omschreef de enthousiaste pers “Neurose, geur en maneschijn”, het succesvolle theaterprogramma van Lucky Fonz III uit 2014. Lucky’s unieke combinatie van muzikaliteit, humor en diepgang bleek ook in de theaters te kunnen charmeren.

“Neurose, geur en maneschijn” groeide uit tot een one-man-show die het publiek deed lachen, nadenken en uiteindelijk ontroeren. Het leidde zelfs tot Lucky’s meeste recente album, ‘In je nakie’, dat met veel enthousiasme werd ontvangen. Liedjes als ‘Linde met een E’ en ‘Zeilmeisje’ ontpopten zich tot regelrechte hits, en het succes van het album werd bezegeld door boekingen op festivals als Pinkpop.

In 2017 is het daarom de hoogste tijd voor een nieuwe one-man-show, met wederom alle elementen waar Lucky Fonz III zo geliefd om is: ontroerende liedjes, grappige conferences en bijzondere verhalen. “Superlekker” is een apart maar liefdevol verhaal over het leven, de liefde, de buitenwereld, de binnenwereld en wat al die zaken met elkaar te maken hebben.

Is het een singer-songwriter? Is het een theatermaker? Is het een vliegtuig? Het is het allemaal: het is Lucky Fonz III, met zijn nieuwe one-man-show “Superlekker”. Komt dat zien!

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets