Cameretten - Cameretten Finalistentournee

Cameretten - Cameretten Finalistentournee
<
Cameretten - Cameretten Finalistentournee
Cameretten - Cameretten Finalistentournee
>

Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland!
In meer dan vijftig jaar tijd hebben vele grote namen hier hun eerste stappen gezet.
Zo hebben duizenden mensen onder andere Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Jandino Asporaat zien vallen en weer opstaan!
Laat je vanavond ook verrassen door vers cabarettalent en ontdek de topcabaretiers van morgen.
Er kan vanavond keihard gelachen worden om Juryprijswinnaar Pieter Verelst, Publieksprijswinnaar Alex Ploeg en finalist Victor Luis van Es /
Persoonlijkheidsprijswinnaar Tim Teunissen.

Reserveren
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Voorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Datum Tijd Theater Plaats Tickets